Drick! Vin, öl, sprit - hemma och på krogen

kr142
Tax included
"Sommelieren bugar och lämnar över den tunga vinlistan med läderpärmar. Han förklarar att han mer än gärna assisterar mig i mina val av vin, restaurangens källare hör till regionens bästa, ja kanske till och med landets. Jag avböjer artigt och försjunker i den heliga lektyren. Varför låta någon a...
Available Formats
Quantity

”Sommelieren bugar och lämnar över den tunga vinlistan med läderpärmar. Han förklarar att han mer än gärna assisterar mig i mina val av vin, restaurangens källare hör till regionens bästa, ja kanske till och med landets. Jag avböjer artigt och försjunker i den heliga lektyren. Varför låta någon annan tala om vad som är gott i godispåsen? Naturligtvis har jag plöjt igenom listan flera gånger på nätet. Jag vet exakt vad jag vill ha.”

Varför är Madeira godast till blodpudding? Vilket flygbolag har bästa vinlistan? Och vilken bärs gör sig egentligen bäst i garderoben?

I Drick! guidas du genom vinlistor, barstolar och ölkranar – nyfiket, avdramatiserat och bortom allt snobberi. Du möter vinet, ölen och spriten i sammanhang du känner igen: söndagsmiddagen, krogen, cocktailbaren, festen, smörgåsbordet, puben, resan och butiken. Drick! är en handbok av praktiskt snitt, skriven och tillägnad alla som helt enkelt vill dricka lite bättre. Drick! är en handbok av praktiskt snitt och med författarens egna beats och en gästläsande Lotta Lundgren, känd från bland annat SVT:s Historieätarna, dessutom en behaglig ljudupplevelse tillägnad alla som helt enkelt vill dricka lite bättre.

Data sheet

Publisher
Storyside
Published Date
2013-04-12
BookType
Language
Author
Alf Tumble
BookLength
04:54:36
ISBN13
9789170368516
Narrator
Alf Tumble

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write your review

Drick! Vin, öl, sprit - hemma och på krogen

?Sommelieren bugar och lämnar över den tunga vinlistan med läderpärmar. Han förklarar att han mer än gärna assisterar mig i mina val av vin, restaurangens källare hör till regionens bästa, ja kanske till och med landets. Jag avböjer artigt och försjunker i den heliga lektyren. Varför låta någon a...

Write your review