Downloadable Audiobook

Den sista middagen

kr136
Tax included
"En mordgåta rullas upp, långsamt och nervkittlande" En verklig bladvändare. Spänningen håller i sig till sista sidan." Helhetsbetyg: 4, BTJ DÅ. De gamla vännernas tradition håller i sig, fem år efter studenten ses de fortfarande över en middag på den grekiska restaurangen Christos varje fred...
Available Formats
Quantity

”En mordgåta rullas upp, långsamt och nervkittlande… En verklig bladvändare. Spänningen håller i sig till sista sidan.” 

Helhetsbetyg: 4, BTJ 


. De gamla vännernas tradition håller i sig, fem år efter studenten ses de fortfarande över en middag på den grekiska restaurangen Christos varje fredag. En het julikväll är stämningen på topp, men under ytan sjuder irritationen och efterfesten hemma hos William slutar på värsta tänkbara sätt.

NU. Det är tio år sedan Sophie träffade de andra när en inbjudan till middag hemma hos Ava dimper ner på hallgolvet. Varför vill hon samla gänget igen och riva upp gamla sår? Trots sin motvilja att återvända kan Sophie inte motstå lockelsen i att en gång för alla få reda på sanningen om det som hände William.

Den sista middagen är en krypande psykologisk spänningsroman om sanningar och lögner. Skickligt väver Anna E Wahlgren ihop berättelsen om de många lagren i gamla relationer och invanda roller. Det är hennes fjärde bok och den första på Piratförlaget.

Data sheet

Publisher
Piratförlaget
Published Date
2022-04-06
BookType
Ljudbok
Language
Author
Anna E Wahlgren
BookLength
11:44:59
ISBN13
9789164235015
Narrator
Nina Haber

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write your review

Den sista middagen

?En mordgåta rullas upp, långsamt och nervkittlande? En verklig bladvändare. Spänningen håller i sig till sista sidan.? Helhetsbetyg: 4, BTJ DÅ. De gamla vännernas tradition håller i sig, fem år efter studenten ses de fortfarande över en middag på den grekiska restaurangen Christos varje fred...

Write your review