World tour of Skandinavien

kr103
Tax included
World tour of Skandinavien är en klassisk standup-show som behandlar livets mer intressanta frågor, såsom: Vad händer när man nyser i en fullsatt hiss" Hur högljudd får man vara i kyrkan" Får man slå ett barn om det jagar en med en toaborste"    Efter ett par framgångsrika år som skådespelare i...
Available Formats
Quantity

World tour of Skandinavien är en klassisk standup-show som behandlar livets mer intressanta frågor, såsom: Vad händer när man nyser i en fullsatt hiss? Hur högljudd får man vara i kyrkan? Får man slå ett barn om det jagar en med en toaborste?

    Efter ett par framgångsrika år som skådespelare i olika film-, TV- och teaterproduktioner återvände Johan Glans till platsen där han trivs som allra bäst – standupcomedyscenen.

     Som namnet antyder gick World tour of Skandinavien utanför Sveriges gränser. Turnén inleddes i Norge och fortsatte sedan till Finland, Danmark och Island innan den anlände till Sverige. Den här inspelningen är gjord 2013 i Lund.

Data sheet

Publisher
Word Audio Publishing
Published Date
2015-10-23
BookType
Language
Author
Johan Glans
BookLength
02:04:01
ISBN13
9789175234670
Narrator
Johan Glans

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write your review

World tour of Skandinavien

World tour of Skandinavien är en klassisk standup-show som behandlar livets mer intressanta frågor, såsom: Vad händer när man nyser i en fullsatt hiss? Hur högljudd får man vara i kyrkan? Får man slå ett barn om det jagar en med en toaborste?    Efter ett par framgångsrika år som skådespelare i...

Write your review